Wassen & stomen

STOMEN

Wij zijn een 100% kwaliteits- stomerij.

Qua stomen kan ongelofelijk veel het zal u verbazen wat allemaal mogelijk is.

Uiteraard kunt u met uw kostuums en bruidskleding bij ons terecht. Maar denk ook eens aan skikleding, dekbedden, leer en suéde, tassen, waterafstotend maken en brandveilig maken van textiel, matrassen/matrashoezen, alle soorten gordijnen en tapijten, parasols ,(party) tent.

Al dan niet behandeld met Scotch gard. (vuil afstotend middel) ideaal voor bijvoorbeeld tapijten, kussens en jassen.

En wist u dat ook stomen lang niet altijd meer chemisch gebeurt maar geheel milieuvriendelijk?

Neem voor meer informatie contact met ons op.

WASSEN

Wij besteden aan uw wasgoed de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij werken kleinschalig. Daarom is onze werkwijze niet te vergelijken met een grote wasserij waar vaak uw wasgoed met de was van anderen wordt gewassen.

Heeft u speciale wensen? Is er speciale vlekkenbehandeling nodig? Op welke temperatuur wassen? Wij van Simone Was & Strijkservice weten het als geen ander. Bij Simone Was & Strijkservice is uw wasgoed in vertrouwde handen. Uw wasgoed wordt NIET gelabeld of gezamenlijk met andere wassen gewassen!

Wij wassen met een hypoallergeen, fosfaatvrij en ecologisch wasmiddel. Ook hebben we geïnvesteerd  in duurzaam apparatuur met een A +++ 40% energielabel. Dus goed voor mens & milieu!

STRIJKEN

We zijn begonnen als strijkservice en hebben uitgebouwd tot wat we nu zijn: alle textielverzorging onder 1 dak!

Stomerij Simone Was & Strijkservice blijft dus was ook voor u strijken. Wij werken met een stoomgenerator en doen alles handmatig voor het beste resultaat en minste slijtage van uw textiel.

BEDRIJVEN EN ZORGINSTELLINGEN

Stomerij Simone Was & Strijkservice is er ook voor bewoners van zorginstellingen. Wij wassen en strijken onder andere voor de volgende zorginstellingen ACUUTZORG, zorghotel VITASSIST, bewoners van verzorgingshuis Alphonsus, Moeraseik en Keyserinnedael.

Voor het bedrijfsleven hebben we aantrekkelijke tarieven met dezelfde unieke service als voor particulieren tot onze klanten mogen we onder andere rekenen:Heel Helmond Support, Stappert Noxon, Ariza/Diksap, Carton de Brug, Ijscafe il Primo, Rituals, Fit for free, Bibliotheek Helmond-Peel, R&L recycling, diverse horeca bedrijven en beveiligings bedrijven.

Wij werken met was tassen of boxen hiervoor geld een borg zie hiervoor de tarieven.

HALEN & BRENGEN

Indien u wenst kunt u gebruikmaken van de haal en breng service. Ook dit gebeurt op afspraak zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven. Zie hiervoor de tarieven


STOMERIJ

Stomerij

KLEDINGREPARATIE

Kledingreparatie

SCHOENMAKER

Schoenmaker