Wassen & stomen

WASSEN

Wij besteden aan uw wasgoed de grootst mogelijke zorg en aandacht. Wij werken kleinschalig. Daarom is onze werkwijze niet te vergelijken met een grote wasserij waar vaak uw wasgoed met de was van anderen wordt gewassen.

Heeft u speciale wensen? Is er speciale vlekkenbehandeling nodig? Op welke temperatuur wassen? Wij van Simone Was & Strijkservice weten het als geen ander. Bij Simone Was & Strijkservice is uw wasgoed in vertrouwde handen. Uw wasgoed wordt NIET gelabeld of gezamenlijk met andere wassen gewassen!

Wij wassen met een hypoallergeen, fosfaatvrij en ecologisch wasmiddel. Ook hebben we geïnvesteerd  in duurzaam apparatuur met een A +++ 40% energielabel. Dus goed voor mens & milieu!

Wanneer u voorkeur heeft voor een ander wasmiddel, overleg dit dan. Voor speciale wensen staan wij altijd open.

DROGEN

In principe wordt alle wasgoed die u aanlevert in de droger gedroogd. Mocht er was bij zitten die u luchtgedroogd wil hebben, geeft dit dan aan. Houdt er dan wel rekening mee dat het langer duurt voordat de was bij u terug is.

STOMEN

Mocht u textiel hebben wat u liever gestoomd wil hebben dit is uiteraard mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

STRIJKEN

Indien u dit wenst kan Simone Was & Strijkservice uiteraard de was ook voor u strijken. Wij werken met een stoomgenerator en doen alles handmatig voor het beste resultaat en minste slijtage van uw textiel.

BEDRIJVEN EN ZORGINSTELLINGEN

Simone Was & Strijkservice is er ook voor bewoners van zorginstellingen. Wij wassen en strijken onder andere voor de volgende zorginstellingen zorghotel VITASSIST, bewoners van verzorgingshuis Alphonsus, Moeraseik en Keyserinnedael.

Voor het bedrijfsleven hebben we aantrekkelijke tarieven met dezelfde unieke service als voor particulieren tot onze klanten mogen we onder andere rekenen: Stappert Noxon, Ariza, Carton de Brug, Ijscafe il Primo, Diksap, diverse horeca bedrijven en beveiligings bedrijven.

Wij werken met was tassen of boxen hiervoor geld een borg zie hiervoor de tarieven.

HALEN & BRENGEN

Indien u wenst kunt u gebruikmaken van de haal en breng service. Ook dit gebeurt op afspraak zodat u niet onnodig thuis hoeft te blijven. Zie hiervoor de tarieven


Stap 1

Stap 1

Bel, app of mail met Simone Was & Strijkservice voor een afspraak.

Stap 2

Stap 2

Lever het te wassen en of te strijken wasgoed op de afgesproken tijd aan in een mand of krat.

Stap 3

Stap 3

Lever hangers mee voor kleding die u hangend terug wilt ontvangen.

Stap 4

Stap 4

Op het afgesproken tijdstip wordt uw gewassen en of gestreken wasgoed weer keurig bij u afgeleverd of door u opgehaald. Betaling kan contant of met een betaallink via mobiel.