Kledingreparatie

Stomerij Simone Was & Strijkservice is er speciaal voor de mensen die een oplossing zoeken voor hun textiel verzorging. Voor zowel bedrijven als particulieren en bewoners van zorginstellingen staan wij graag klaar met een goede, snelle en vriendelijke service.

Repareren van kleding

Kleine, en soms ook grote, defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs en professioneel hersteld te kunnen worden. Zeker bij duurdere kleding is een vakkundige reparatie altijd het overwegen waard. Ook hier zijn alle adviezen gratis.

Meestal wordt juist de betere kleding ter reparatie aangeboden. Maar ook alledaagse kleding en werkkleding is welkom. Het pas maken en repareren van gedragen kleding verhoogt de duurzaamheid van uw kleding en levert op deze wijze een bijdrage aan een beter milieu.

Overig woningtextiel

De woningtextiele bewerkingen omvatten behalve gordijnen ook meubelovertrekken, wiegbekledingen, hemelbedden, tafelkleden, servetten, beddengoed etc. Ook hier geldt dat onder voorwaarden passen, meten en adviezen gratis zijn.

SCHOENREPARATIE

Dit wordt verricht door een uiterst kundig vakman! Nieuwe hakken of hak verlagen, verzolen, nieuwe gesp of los stiksel? Niets wat onze vakman niet kan. Dus breng ze langs uw schoenen en tassen!

KLEDINGREPARATIE

Moet er iets vermaakt of versteld worden? We werken nou samen met een uiterst gerenommeerd naaiatelier voor verstelgoed. Tevens zijn zij gespecialiseerd in het maken van alle soorten van gordijnen, luxaflex en ander zonweering.

HAAL & BRENGSERVICE

Indien u wenst haalt Stomerij Simone Was & Strijkservice uw wasgoed bij u op en brengen deze ook weer terug. Voor zorginstellingen worden vaste ophaal/bezorg momenten afgesproken dit kan per zorginstelling anders zijn afgesproken.

FLEXIBEL

Stomerij Simone Was & Strijkservice heeft ruime openingstijden. Ook in de avonduren echter uitsluitend op afspraak. Wij stemmen dit gewoon samen met u af.

KWALITEIT

Wij maken gebruik van de beste kwaliteit apparatuur & producten. Dit garandeert dat uw kostbare wasgoed perfect gewassen en gestreken bij u terugkomt.

MILIEU

Stomerij Simone Was & Strijkservice houdt rekening met het milieu denk daarbij aan: energieleverancier, apparatuur en aan de producten waar we mee werken.

GEEN VERPLICHTING

Of u nu een enkele keer gebruik wilt maken van de diensten van Stomerij Simone Was & Strijkservice of met regelmaat, wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn!
U kunt van ons 100% kwaliteit, professionele service en vriendelijke prijs verwachten!

Neem contact op met Stomerij Simone Was & Strijkservice.


STOMERIJ

Stomerij

KLEDINGREPARATIE

Kledingreparatie

SCHOENMAKER

Schoenmaker